Eco fan 4 bladen

Eco fan ventilator 4 bladen

Wil jij jouw volledige kamer voorzien van de warmte van je kachel of haard? En tegelijkertijd kosten besparen? Maak dan gebruik van een eco fan ventilator met 4 bladen. Normaliter stijgt koude lucht op, waardoor je koude voeten zult houden. De Eco fan ventilator zorgt ervoor dat de warme lucht weer terug naar beneden komt. Met het gebruik van een eco fan ventilator zorg je op een milieuvriendelijke manier voor een betere circulatie van de warme lucht. Hierdoor heb je minder brandhout nodig, waardoor je tot wel 18 procent op de stookkosten kunt besparen. Het voordeel van een ventilator met 4 bladen is dat de lucht nog gelijkmatiger wordt verdeeld. Daarnaast is de eco fan ventilator volledig geluidloos.

Eenvoudig gebruik

Een groot voordeel van onze eco fan ventilatoren is dat er geen stekkers, snoeren of batterijen nodig zijn. De ventilator zal beginnen te werken zodra de kachel een temperatuur van 50 graden of meer bereikt. Het metaal aan de onderkant van de ventilator zal worden verwarmd door de warmte van de kachel. Deze warmte wordt via een element omgezet in stroom. Deze stroom voorziet de elektromotor van energie, waardoor de bladen van de eco fan ventilator zullen beginnen met draaien. De warme lucht wordt zo door de ventilator verspreid, waardoor de gehele kamer zich eenvoudig vult met de aangename warme lucht. Door de betere circulatie van de warme lucht, heb je minder brandhout nodig. Hierdoor bespaar je aanzienlijk op de stookkosten.

Je kan de eco fan ventilator eenvoudig bovenop jouw kachel of haard bevestigen. Doordat de ventilator voorzien is van een magnetische strip aan de onderzijde, zal de ventilator op zijn plaats blijven. Het is belangrijk dat de ventilator op de juiste plaats wordt neergezet, op de achterkant van de kachel. Wanneer hij voorop de kachel wordt neergezet, zal nog een koude luchtstroom te voelen zijn.

De eco fan ventilaor is volledig veilig in gebruik door de ingebouwde beveiliging. Dit systeem zorgt ervoor dat wanneer er een temperatuur van 340 graden of meer wordt bereikt, de ventilator zal vertragen. Hierdoor wordt oververhitting voorkomen. 

Klantenservice

Heb je vragen over onze producten? Of wil je meer informatie over het gebruik van een eco fan ventilator? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. De medewerkers van Ecofan-kopen.nl zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur via 088-123 03 45. Daarnaast kun je altijd een e-mail sturen naar info@klikenbestel.nl