Eco fan 3 bladen

Eco fan 3 bladen

Haal meer rendement uit je kachel of haard door het gebruik van de eco fan ventilator met 3 bladen. De eco fan ventilator verspreidt de warmte van jouw kachel geleidelijk en continu door de gehele ruimte. Normaliter stijgt koude lucht op, waardoor je koude voeten zult houden. De Eco fan ventilator zorgt ervoor dat de warme lucht weer terug naar beneden komt. De eco fan ventilator wordt op een milieuvriendelijke manier aangedreven, want hij werkt op de warmte van de kachel. Het aerodynamische design van de eco fan ventilator wordt de warmte door de gehele kamer verspreid, wat leidt tot verhoogd en aangenaam warmtecomfort.

Een groot voordeel van de eco fan ventilator is dat geen stekkers, snoeren of batterijen nodig zijn. Wanneer je kachel een temperatuur van 50 graden of meer bereikt, zal de eco fan ventilator beginnen met draaien. Het metaal aan de onderkant van de ventilator zal worden verwarmd door de warmte van de kachel. Deze warmte wordt via een element omgezet in stroom. Deze stroom voorziet de elektromotor van energie, waardoor de bladen van de eco fan ventilator zullen beginnen met draaien. De warme lucht wordt zo door de ventilator verspreid, waardoor de gehele kamer zich eenvoudig vult met de aangename warme lucht. Door de betere circulatie van de warme lucht, heb je minder brandhout nodig. Hierdoor bespaar je aanzienlijk op de stookkosten.

Eenvoudig gebruik

Je kan de eco fan ventilator eenvoudig bovenop je kachel of haard plaatsen. De magnetische strip zorgt ervoor dat de ventilator op zijn plaats blijft. De ingebouwde beveiliging zorgt ervoor dat wanneer een temperatuur van 340 graden wordt bereikt, de ventilator zal vertragen. Hierdoor wordt oververhitting voorkomen en is de eco fan ventilator veilig in gebruik. Daarnaast is de eco fan ventilator volledig geluidloos. Het is belangrijk dat de ventilator op de juiste plaats wordt neergezet, op de achterkant van de kachel. Wanneer hij voorop de kachel wordt neergezet, zal nog een koude luchtstroom te voelen zijn.

Klantenservice

Heb je vragen over onze producten? Of wil je meer informatie over het gebruik van een eco fan ventilator? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. De medewerkers van Ecofan-kopen.nl zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur via 088-123 03 45. Daarnaast kun je altijd een e-mail sturen naar info@klikenbestel.nl